Over Bugarttia

Bugarttia is een jong en innovatief bedrijf opgericht door een bevlogen en succesvolle zakenman. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is hij samen met een klein team de revolutionaire Bugarttia mop gaan produceren. De Bugarttia is gefabriceerd van hoogwaardige materialen en is slijtvast met een uniek design, door de uitstekende werking en uitstraling een perfect product voor gebruik maar ook zeker eenvoudig om te verkopen. Bugarttia is wereldwijd actief en heeft in diverse landen onderzoeksteams die ons product hebben getest. Ons streven is om binnen nu en 5 jaar in 30 landen actief te zijn met de verkoop van de Bugarttia.

Onze fabrikant in Shanghai is een gerenommeerd bedrijf binnen de hightech cleaning industrie, met meer dan 1000 medewerkers en een gedreven en gemotiveerd ingenieursteam zijn zij met hun quality management systeem sinds 2007 ISO9001 gecertificeerd. Samen met hun Research and Development team is de Bugarttia ontworpen. Vanuit ons kantoor in Shanghai bedienen wij de Aziatische markt.

Samen hebben de oprichters veel ervaring opgedaan met het opbouwen van wereldwijde netwerken en zijn zij een team van doorgewinterde professionals, Het is temidden van een explosief groeiende branche, waar nu al jaarlijks meer dan 100 miljard euro in om gaat.

Bij Bugarttia, maken we een geweldig product en werken we er hard aan om met jouw een lange termijn relatie op te bouwen. We willen dat je vandaag tevreden en blij bent, maar ook morgen en volgend jaar en het liefst ook nog over 10 jaar! Onze jarenlange ervaring in de marketing en Retail verkoop geeft ons de kennis en de klantenervaringen, deze kennis hebben we gebruikt om erachter te komen wat de klant precies verwacht van een mop, wat men verwacht van de kwaliteit, de eenvoud, het design en de prijs.

Bugarttia geeft je enorme mogelijkheden, als je gedreven en gemotiveerd actie onderneemt en gelooft in ons product zal het resultaat je verbazen