Bugarttia biedt je de zakelijke mogelijkheden en een unieke uitdaging om je leven te veranderen

Met een product wat iedereen dagelijks gebruikt. Vanwege de buitengewone flexibiliteit van je werkuren past Bugarttia in iedere levensstijl. Je kunt kiezen waar en wanneer je werkt; op welke manier je wilt werken, het bedrag dat je wilt verdienen en hoeveel moeite je erin wilt steken de keuze is aan jouw. Of je wilt alleen wat extra geld bijverdienen, een fulltime carrière nastreven of genieten van financiële onafhankelijkheid, Bugarttia past bij jouw! 

Het maakt niet uit of je al werkt, studeert, gepensioneerd bent of thuis voor de kinderen zorgt, je kunt je eigen werktijden bepalen en bent je eigen baas. 
Wij kunnen je het volgende aanbieden:

  • Een unieke kans om zonder risico je eigen onderneming te starten
  • Naast een hoge provisie over ieder verkocht product, ontvang je eveneens een extra bonus voor iedere verkoop binnen je eigen team.
  • Een leuke uitdagende werkomgeving waar naast werk ook tijd is voor “plezier”

Het is heel eenvoudig om van start te gaan en je hoeft geen ervaring of opleiding te hebben. Je zal een onafhankelijke Distributeur toegekend krijgen, die je alles kan vertellen wat je moet weten, hij/zij zal je begeleiden en je ondersteunen. 

Heb je interesse om Distributeur te worden bij Bugarttia of heb je nog vragen?

 

Verdien wat je waard bent en start nu!

 

 


Hoe kan je Bugarttia producten bestellen

Onze producten worden uitsluitend verkocht via een wereldwijd netwerk van onafhankelijke Distributeur en zijn NIET beschikbaar in winkels of web shops. De Bugarttia kan uitsluitend direct bij de Distributeur persoonlijk worden gekocht of via de facebook pagina van de Distributeur.

Naast de persoonlijke verkoop kun je ook via de facebook pagina van je distributeur een bestelling plaatsen. 

Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal de Bugarttia distributeur contact met je opnemen over de levering van de bestelling.
De distributeur is jouw contactpersoon en aanspreekpunt voor advies en vragen.  

Maandelijkse worden er door geheel Nederland presentaties gegeven, data's zullen op deze pagina worden gepubliceerd.

Ontvang de agenda

 

Bugarttia provisie plan, parttime starten naast je huidige baan.

Vandaag meer dan ooit, is het noodzakelijk dat mensen naast hun normale inkomsten, extra inkomen moeten creëren, zodat ze meer kunnen genieten van hun leven en niet alleen maar bezig zijn te overleven. 

Of het nu gaat om een parttime inkomen opgebouwd rondom je huidige baan, of een fulltime inkomen dat je financiële situatie volledig kan transformeren, Bugarttia biedt je de mogelijkheden, om dit  te realiseren.

Wij zorgen voor onafhankelijkheid, een baan waarin je zelf beslist over het aantal uren dat je werkt, zelf uw eigen doelen bepaalt, een mogelijkheid om een fulltime salaris te verdienen met parttime uren.

Het product wat wij aanbieden wordt al dagelijks door heel veel mensen gebruikt. Het koopgedrag van de potentiële klant hoeft dus niet veranderd te worden en je hoeft nooit iemand te overtuigen om een Bugarttia aan te schaffen.

Dan moet je beslist eens komen kijken bij één van onze Distributeurs of deelnemen aan een van onze bijeenkomsten.

Start je parttime baan