Bugarttia en Social Media - Wat dacht u ervan om via Social Media geld te gaan verdienen binnen uw eigen netwerk?

 

Het opzetten van een zakelijke Facebook-pagina

Bij Bugarttia beschikken wij over een team van Social Media specialisten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op Social Media gebied. Zij bieden u een Bugarttia zakelijke Facebook pagina met de mogelijkheid om deze aan je eigen privé Facebook pagina te koppelen, met deze zakelijke Facebook pagina heb je een tool in handen, om de verkoop via Facebook volledig te kunnen benutten. Social Media is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Door middel van Social Media bouwt u klantrelaties op en kunt u gemakkelijk en snel via uw sociale netwerk de Bugarttia producten aanbieden. De producten van Bugarttia kunnen dan via uw zakelijke Facebook pagina aangeschaft worden en ook uw informatie, marketing en eventuele evenementen kunt u allemaal delen via Facebook. Voor een bestelling hebben de consumenten uw distributiecode nodig.

Bugarttia biedt u ook de mogelijkheid om een informatiepagina te integreren op uw Facebookpagina, met informatie en video’s over Bugarttia. Jaarlijks stijgt het aantal bezitters van een Smart Phone en het gebruik ervan excessief (op dit moment meer dan 8 miljoen Nederlanders). Steeds meer online aankopen worden mobiel verricht. U kunt ook gebruik maken van een mobiele versie van onze webwinkel die volledig is ontworpen en geoptimaliseerd voor de mobiele gebruiker. Zo kunnen uw klanten gemakkelijk mobiel oriënteren!

Wilt u meer weten over Social Media en de mogelijkheden van Bugarttia? Maandelijks geven wij een workshop voor het zakelijk gebruik van Facebook voor de distributeurs, de onderstaande onderwerpen worden in één dagdeel behandeld:

  • Doel en functie van een zakelijke Facebook pagina.
  • Het verschil tussen een persoonlijk profiel en een zakelijke pagina.
  • Branding en het organiseren van je eigen community met “fans”.
  • Het opzetten van een zakelijke Facebook pagina.
  • Apps die het onderhouden van je Facebook pagina eenvoudig maken.
  • Het maken van de juiste mix van doelgroepen.
  • Contentstrategie: Wat te schrijven, in welke frequentie en wanneer?
  • Het gebruiken van linkps om video’s, foto’s en muziekfragmenten te delen.

 

Voor meer informatie en deelname klik hier en vul het formulier in.