Onze missie en visie

"Toen ik begon was het echt alleen om extra geld bij te verdienen. Maar naarmate ik meer ging verkopen en mijn financiële situatie volledig transformeerde, veranderde alles. Nu kan ik eerlijk zeggen dat de reis met Bugarttia de meest ongelooflijke ervaring is van mijn leven, emotioneel en financieel. De mensen die ik heb ontmoet, de band die ik met hen heb gecreëerd zijn de beste vrienden geworden ik ooit heb gehad." -  Jan vd B

Miljoenen mensen maken iedere dag hun vloer schoon en zijn op zoek naar een eenvoudigere, tijdbesparende en betere manier om hun vloer schoon te krijgen, door de kwaliteit en design zal dit product zichzelf verkopen.

Een lange-termijn mentaliteit, strategische planning en duurzame activiteiten kenmerken onze bedrijfsvoering. Wij investeren in de toekomst van onze distributeurs en zijn toegewijd aan het milieu en de samenleving. Wij zijn een transparant bedrijf en willen zowel voor onze distributeurs als klanten een duidelijk inzicht aanbieden over het product, de ontwikkeling en de groei van onze onderneming.

Bij Bugarttia draait het allemaal om innovatie, kwaliteit en verbetering.

Bugarttia biedt een oplossing op al uw wensen.