Over ons

Bugarttia - Over ons

 

Over Bugarttia

Bugarttia is een jong, innovatief en dynamisch bedrijf opgericht door een bevlogen en succesvolle zakenman. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is hij samen met een klein team de revolutionaire Bugarttia producten gaan produceren. De Bugarttia producten zijn gefabriceerd van hoogwaardige materialen en zijn slijtvast met een uniek design. Door de uitstekende werking en uitstraling zijn het fantastische producten voor gebruik, maar ook zeker eenvoudig om te verkopen. Bugarttia is wereldwijd actief en heeft in diverse landen onderzoeksteams die onze producten testen. Ons streven is om binnen nu en 5 jaar in 30 landen actief te zijn met de verkoop van Bugarttia.

Onze fabrikant in Shanghai is een gerenommeerd bedrijf binnen de high-tech cleaning industrie, met meer dan 1000 medewerkers en een gedreven ingenieursteam zijn zij sinds 2007 ISO9001 gecertificeerd. In samenwerking met hun Research and Development team zijn de Bugarttia producten ontworpen. Vanuit ons kantoor in Shanghai bedienen wij de Aziatische markt.

Samen hebben de oprichters veel ervaring opgedaan in het opbouwen van wereldwijde netwerken en zijn zij een team van professionals, te midden van een explosief groeiende branche “Direct Selling” .

Bij Bugarttia maken we hoogwaardige producten en werken we er hard aan om met u een lange termijn relatie op te bouwen. We willen dat u vandaag tevreden en succesvol bent, maar ook in de toekomst! Onze jarenlange ervaring in de marketing en retail verkoop geeft ons de kennis en de klantenervaringen. Deze kennis hebben we gebruikt om erachter te komen wat de klant precies verwacht van het product, de kwaliteit, gebruiksgemak en het design.

Bugarttia geeft u enorme zakelijke mogelijkheden. Als u gedreven actie onderneemt en gelooft in onze producten zal het resultaat u verbazen.