Leef het leven dat u verdient, met parttime uren.


Bugarttia Verdienplan, parttime starten naast uw huidige baan.

Vandaag meer dan ooit, is het noodzakelijk en gewenst dat mensen naast hun normale inkomsten een extra inkomen creëren, zodat ze meer kunnen genieten van hun leven en niet alleen maar bezig zijn te overleven.

Of het nu gaat om een parttime inkomen rondom uw huidige baan, of een fulltime inkomen dat uw financiële situatie volledig kan transformeren, Bugarttia biedt u de mogelijkheden om dit te realiseren. Wij zorgen voor onafhankelijkheid, een baan waar u zelf beslist over het aantal uren dat u werkt, zelf uw eigen doelen bepaalt, en een mogelijkheid om een fulltime salaris te verdienen met parttime uren.

De producten die wij aanbieden worden dagelijks gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld en zijn bestemd voor een enorme doelgroep. Het koopgedrag van de potentiele klant hoeft dus niet veranderd te worden en u hoeft nooit iemand te overtuigen om Bugarttia producten te kopen.

Geïnteresseerd ? Dan moet u beslist eens komen kijken bij een van onze distributeurs of deelnemen aan een Bugarttia bijeenkomst.

Start je parttime baan!